Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, karınçalışmainiz ve keyfine vardığınız tüm tatlar temelli size özeldir. Ancak yine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda günün her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Etme Eloğlu inşaatı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini kontrolör geçirmek gerekir. Bu Toscanello karınin makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında karınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da sınama huzurılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim önemli bir şart şurt var. Puro sadece fakat sadece kokusuz felaketle yakılır! Puro her çağ ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken sıcaklık puroya düver bağlantı etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş altı uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı alya döndüğünde kızartma çalışmalemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 aşama eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu çalışmalemi yaparken tüm tabanğın yeksan yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 aşama döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara nazaran beş altı elan uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu ezgi çakmaklar çok diridür ve ziyade andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma çalışmalemi doğal alevli çakmaklarla, beş altı çağ alabilir. Bu süre size aralık kaybı üzere kaynakükebilir fakat puro dayanç ve emek lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrol Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma çalışmaleminden sonrasında aynasız çevirip cebinünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe durum üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm fut kıpkırmızı ise yakma çalışmalemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cenahı tam yanmamışsa, yani tüm fut kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük nefes elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz karınime müheyya. Peki ya siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni karınilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye muntazır olmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere karınmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o kadar üzücülaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Duman yeğniçe ağıza doldurulur ve tatlılık kameraların dumanla uyartılmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az nispet gösterdiğinizin bir çalışmaaretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun karınin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin baştan yakma dava oluşum etmez. Ancak mülkiyet inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyen şpeş olan 2 şart şurtı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın hararet değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 aşama ortada başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Ev ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ama zahir eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza platformını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile karşıtlaşmazsınız. Saklama platformı sıcaklığında kaynak dava platformın itici bileğil ziyade har olmasıdır. Çünkü muhafaza platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza platformının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet rutubet muhafaza platformı sıcaklığına nazaran trampa gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza platformı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir durum geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca durum geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza platformının durum geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu karınindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak katiyen durum geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En uygun humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen durum geçirmedikleri karınin öteki rakiplerine büyük üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.